🪶Voor 21:30 uur besteld, morgen geleverd 🪶Verzendkosten € 4,50 / gratis verzending vanaf €50 🪶Discreet verpakt en bezorgd

We create your fantasy!

Zoek

Ondeugend praatje... onder de aandacht

Ken je deze al?

C-Date

C-date staat voor ‘casual dating‘. Casual dating wordt gedefinieerd als een relatie zonder verplichtingen of verantwoordelijkheden. No strings attached. Dat kan een spannende one-night-stand zijn, maar ook een verhouding voor de lange termijn.

  • 55% van de C-Date gebruikers zijn vrouw – discretie en contact gegarandeerd
  • Help gebruikers om hun gepassioneerde fantasieën te leven
  • Matchmaking gemotiveerd in termen van seksuele thema’s (bijv. affair dating, seksuele fetisj dating)
  • Aanbevolen door verschillende vergelijkingssites

Meld je gratis aan en geniet van een ondeugend afspraakje…

Ondeugend-Daten.nl is een professionele datingsite die zich richt op zowel mannen als vrouwen in Nederland die houden van spanning en erotiek.

De term “Ondeugend” biedt deelnemers de mogelijkheid een eigen interpretatie te geven aan de mate van erotiek. Hierdoor trekt Ondeugend-Daten.nl een zeer breed publiek.

Ondeugend-Daten.nl is een erotisch georiënteerde datingsite. Op Ondeugend-Daten.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten.

Na het gratis inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo ombouwen.

Door de berichten via Ondeugend-Daten.nl te versturen blijft u anoniem zolang u dit wilt: u houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Bent u nog niet toe aan een date? Koop dan op deze site eerst een ondeugend item voor jezelf en doorbreek die taboe

Seek for Sugar

SeekforSugar is een stijlvolle, discrete sugardating website uit Nederland. De website is gericht op succesvolle heren (sugardaddies) en aantrekkelijke, jonge dames (sugarbabies). De succesvolle heren hebben vaak een drukke agenda en weinig tijd voor ontspanning of een (liefdes)relatie. Zij zoeken een sugarbaby waar zij fijne momenten mee kunnen beleven: samen ontspannen in luxe, winkelen, diepgaande gesprekken en/of weekendjes weg. Naast dat SeekforSugar deze 2 doelgroepen met elkaar in contact wil brengen, bieden wij meer: persoonlijk advies voor je profiel, tips voor je (eerste) date, een blog met inspiratie voor leuke activiteiten en hebben wij (bijna) elke maand een (win)actie voor zowel de heren als de dames. Het ledenaantal bij SeekforSugar groeit snel en heeft in korte tijd naamsbekendheid opgebouwd. Wij vinden het belangrijk om wel de juiste man-vrouw verhouding te zien in de aanmeldingen. Deze campagne is dan ook gericht op het aanmelden van de mannen. Mannen kopen een gold membership. Zij kunnen na betaling volledige profielen bekijken, onbeperkt berichten sturen, vriendschappen sluiten en live chatten.

×

 

Hallo!

Klik op onderstaand contact om ons te bereiken.

× Hoe kan ik je helpen?